"Ik heb onder begeleiding van Anneke het 'dippen' in natuurwater mogen ontdekken en trotseren. Alleen had ik dit zeker niet gekund!
Het is werkelijk een geweldige ervaring om het vermogen van je geest en lijf te (her)ontdekken die ik iedereen zou aanraden!"

 

 

Ben je op zoek naar een bijzondere groepservaring? Neem dan contact met mij op voor een Dip in Natuurwater!

 

Dippen in Natuurwater bij Otter Natuurcoaching is ervaren hoe je hoofd en je lichaam samen kunnen werken met behulp van de ademhaling. Het is voelen wat de kracht van jouw lichaam is en dat het tot zoveel meer in staat is dan je hoofd kan bevatten. Het is de meest pure en effectieve vorm van zelfzorg. Het is voelen wat er in het hier en nu te voelen is (stress), bewustwording van gedachtes en vervolgens met behulp van je ademhaling van stress naar ontspanning. Wanneer je meer ervaren bent komt er volop genieten en geluk voelen bij. Klinkt het zweverig? Snap ik, maar laat die gedachte je niet weerhouden! Is het uit je comfortzone? Zeker weten!

 

We gaan vanuit rust en vertrouwen het water in. Het water is koud waardoor je een  natuurlijke stressreactie zult krijgen en vervolgens ben jij in staat om je ademhaling zo te sturen om in die kou te ontspannen. Je voelt dat het koud is, merkt alle prikkels en sensaties op en wat het lichamelijk en geestelijk met je doet én je voelt ook dat jij dit kan. Dat geeft een enorm fijne energie in je lichaam!

 

Het dippen in natuurwater brengt, naast de vele lichamelijke gezondheidsvoordelen, een ongekende rust in je hoofd. Het dippen geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken, doordat je zo in verbinding komt met jezelf. Het Dippen in Natuurwater gaat een verrijking zijn voor jullie leven! Wanneer het natuurwater boven de 15-20 graden stijgt kan er ook gekozen worden voor een IJsbadervaring.

 

Willen jullie mee het koude water in? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden!