Ik werk als coach altijd met de mensen buiten in de natuur en maak in het coachen gebruik van de aanwezige natuurlijke elementen. Het buiten in de natuur zijn geeft de nodige rust en ruimte waardoor je makkelijker los komt van bestaande (denk)patronen om vervolgens je gevoel meer toe te kunnen laten. Veel mensen lopen vast in het denken/praten over. Je weet vaak heel goed hoe het zit en wat er nodig is, maar wat vanuit het denken meestal niet lukt is om duurzame veranderingen aan te brengen in je leven.

 

Je komt bij Otter Natuurcoaching letterlijk in beweging en alles voelt daardoor vaak al lichter en overzichtelijker. De natuur heeft een sterke symbolische waarde die bij het coachen regelmatig wordt ingezet om de werkelijkheid van je leven voelbaar te maken en om zo te komen tot verrassend snelle inzichten over jezelf, waar je vandaan komt, waar je naar toe wilt en wat jou weerhoudt om te komen waar je naar toe wilt. De coaching/begeleiding kan bestaan uit wandelen, hardlopen en ervaringsoefeningen. Afhankelijk van jouw mogelijkheden bekijken we wat bij jou wensen en behoeften aansluit. 

 

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling of een introductiesessie! 

 

 

"Juist door de natuur in te gaan en te wandelen in plaats van stil te zitten in een stoel, kwam er veel meer ruimte in mijn hoofd om dingen op een rijtje te zetten. Ik zat vast in mijn hoofd, met mijn werk en wat ik wilde in het leven, en door de sessies met Anneke heb ik geleerd om veel meer naar mezelf en mijn gevoel te luisteren, iets waarvan ik het effect nog steeds merk."

 

 

 

Kennismakingswandeling

Het is belangrijk om je goed te voelen bij iemand en daarom is het mogelijk een korte wandeling te maken om  af te tasten of ik de juiste persoon ben voor jou en je wens/behoefte.  Een kennismakingswandeling (30 min.) is gratis en vrijblijvend.

 

Introductiesessie

Mocht je kennis willen maken en willen ervaren wat mijn werkwijze is, dan kun je kiezen voor een introductiesessie van 1,5 voor 70 euro. 

 

Individuele coaching

In een coachingstraject wordt er ruim de tijd genomen om helder te krijgen wat jouw doel (wens/behoefte) is, vervolgens wordt er op verschillende manieren gewerkt aan inzichten krijgen in je eigen situatie en je gedragspatronen. Na het verkrijgen van de belangrijkste inzichten besteden we aandacht aan het vergroten van je eigen draagkracht en brengen we hulpbronnen in beeld. Een traject wordt afgerond met het samenvatten van je eigen proces en naar eigen behoefte maken van een concreet stappenplan. Tijdens elke sessie kijken we terug op de voorgaande sessie en welke inzichten je zijn bijgebleven. Verder is er aandacht voor hoe het in de tussentijd is gegaan en waar je in de betreffende sessie aandacht aan wil geven / behoefte aan hebt. Aan het einde van een sessie kijken we terug op het verloop van de sessie en is er aandacht voor dat wat je er uit mee wilt nemen.  Een coachingstraject bestaat meestal uit 5 tot 10 sessies. Een enkele sessie duurt tussen de 1,5 tot 2,5 uur.  Kosten zijn 80 euro per uur.