Ervaar je stress in je leven, ben je niet blij met je lichaam, ben je futloos, heb je depressieve gevoelens, kom je niet verder met sporten, heeft je zelfvertrouwen een deuk opgelopen, wil je patronen doorbreken of wil je simpelweg graag investeren in een gezonder en natuurlijk leven? Neem dan contact met mij op voor jouw eerste IJsbadervaring!

 

Een IJsbadervaring bij Otter Natuurcoaching is ervaren hoe je hoofd en je lichaam samen kunnen werken met behulp van de ademhaling. Het is voelen wat de kracht van jouw lichaam is en dat het tot zoveel meer in staat is dan je hoofd kan bevatten. Het is de meest pure en effectieve vorm van zelfzorg. Het is voelen wat er in het hier en nu te voelen is (stress), bewustwording van gedachtes en vervolgens met behulp van je ademhaling van stress naar ontspanning. Wanneer je meer ervaren bent komt er volop genieten en geluk voelen bij. Klinkt het zweverig? Snap ik, maar laat die gedachte je niet weerhouden! Is het uit je comfortzone? Zeker weten!

 

We gaan vanuit rust en vertrouwen het water in. Het water is koud waardoor je een  natuurlijke stressreactie zult krijgen en vervolgens ben jij in staat om je ademhaling zo te sturen om in die kou te ontspannen. Je voelt dat het koud is, merkt alle prikkels en sensaties op en wat het lichamelijk en geestelijk met je doet én je voelt ook dat jij dit kan. Dat geeft een enorm fijne energie in je lichaam!

 

De IJsbadervaring brengt, naast de vele lichamelijke gezondheidsvoordelen, een ongekende rust in je hoofd. Het koude water geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken, doordat je zo in verbinding komt met jezelf. Ik begeleid je graag 1-op-1, zodat  jij je volledig kan focussen op jezelf en wat jij nodig hebt. Daarnaast kan ik met mijn volledige aandacht bij jou zijn en aansluiten daar waar dat fijn is.

 

Je kiest voor een IJsbadervaring wanneer je nieuwsgierig bent en je het graag een keer onder persoonlijke begeleiding wilt uitproberen op een mooie, rustgevende en natuurlijke plek. We bereiden het ijsbad ontspannen samen voor en kijken naar welke intentie jij hebt voor de IJsbadervaring. Waar heb je behoefte aan, waar sta jij in het hier en nu en hoe kan ik daar als coach in de ondersteuning zoveel mogelijk bij aansluiten.  Er is achteraf de tijd om naar behoefte te reflecteren op je ervaring. 

 

We zullen ongeveer 60 minuten bezig zijn, kosten zijn 125 euro. Het is mogelijk om meer tijd te nemen voor en achteraf voor verdere verdieping en inzichten. De IJsbadervaring gaat een verrijking zijn voor je leven! Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op! 

 

 

 

 "Het was een onverwacht aparte ervaring. Ik ben het open en niet wetende wat het zou zijn aangegaan. Heel goed en fijn om mee te maken. Er kwam veel los qua emotie en dat verbaasde me. Achteraf besefte ik me dat ik de kou helemaal niet meer voelde. en was helemaal ontspannen toen ik uit het bad kwam. Ik kan het iedereen aanraden. Zeker doen!"