"Wat een fantastische ervaring! Anneke neemt je 1 op 1 mee, stelt je op je gemak en vertelt je vooraf wat er gaat gebeuren. Voor je het weet zit je volledig in het koude water wat dan helemaal niet koud aanvoelt. Ik heb al ervaring met koud douchen in de ochtend, maar dit is echt een heel andere ervaring. Al je zintuigen worden geprikkeld. Ik kan het iedereen aanraden en ga dit zeker vaker doen!"

 

 

Ervaar je stress in je leven, ben je niet blij met je lichaam, ben je futloos, heb je depressieve gevoelens, kom je niet verder met sporten, heeft je zelfvertrouwen een deuk opgelopen, wil je patronen doorbreken of wil je simpelweg graag investeren in een gezonder en natuurlijk leven? Neem dan contact met mij op voor jouw eerste IJsbadervaring!

 

Een IJsbadervaring bij Otter Natuurcoaching is ervaren hoe je hoofd en je lichaam samen kunnen werken met behulp van de ademhaling. Het is voelen wat de kracht van jouw lichaam is en dat het tot zoveel meer in staat is dan je hoofd kan bevatten. Het is de meest pure en effectieve vorm van zelfzorg. Het is voelen wat er in het hier en nu te voelen is (stress), bewustwording van gedachtes en vervolgens met behulp van je ademhaling van stress naar ontspanning. Wanneer je meer ervaren bent komt er volop genieten en geluk voelen bij. Klinkt het zweverig? Snap ik, maar laat die gedachte je niet weerhouden! Is het uit je comfortzone? Zeker weten!

 

We gaan vanuit rust en vertrouwen het water in. Het water is koud waardoor je een  natuurlijke stressreactie zult krijgen en vervolgens ben jij in staat om je ademhaling zo te sturen om in die kou te ontspannen. Je voelt dat het koud is, merkt alle prikkels en sensaties op en wat het lichamelijk en geestelijk met je doet én je voelt ook dat jij dit kan. Dat geeft een enorm fijne energie in je lichaam!

 

De IJsbadervaring brengt, naast de vele lichamelijke gezondheidsvoordelen, een ongekende rust in je hoofd. Het koude water geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken, doordat je zo in verbinding komt met jezelf. Ik begeleid je graag 1-op-1, zodat  jij je volledig kan focussen op jezelf en wat jij nodig hebt. Daarnaast kan ik met mijn volledige aandacht bij jou zijn en aansluiten daar waar dat fijn is. De IJsbadervaring kan plaatsvinden in mijn groene en natuurlijke tuin. Liever op een andere locatie? We kijken er samen naar! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem dan contact met mij op!