~ Een Natuurretraite is volop genieten met aandacht voor jezelf ~

 

Zin om er even helemaal tussenuit te gaan? Behoefte aan rust, inspiratie, energie, opfrissen van je relatie? Dan is een Natuurretraite echt iets voor jou!  

 

Een Natuurretraite biedt jou een bijzonder fijne combinatie van tijd, stilte, ruimte, vertraging, warmte, ontspanning, natuur én persoonlijke aandacht. Je trek je voor een bepaalde tijd terug om tot rust te komen en met volledige aandacht bij jezelf te zijn. Er is alle ruimte om te voelen wat voor jou wezenlijk belangrijk is om vervolgens met de nodige inzichten en gevoel van richting weer terug te gaan naar je dagelijkse leven.

 

Tijdens deze retraite neem ik je graag mee naar buiten, naar een nabijgelegen natuurgebied om je letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen en je te ondersteunen de gewenste verdieping aan te brengen. Hoe? Coaching, wandelen, hardlopen, meditatie, mindfulness, bewustwording behoren tot de opties. We stemmen van te voren samen af waar je behoefte aan hebt en op welke moment(en). 

 

Kom je alleen of samen genieten van een luxe verblijf op een rustige en stille plek midden in het mooie centrum van 's-Hertogenbosch? De eigenaresse van Loft73 (www.loft73.nl) ken ik persoonlijk en zij zal er alles aan doen om jou/jullie een heel relaxt verblijf te laten hebben. Mocht je niet zelf willen koken, dan heeft zij de beste tips voor het afhalen van eten op loopafstand. Verblijf je liever wat verder van het centrum af, bijvoorbeeld aan de rand van het Zuiderpark (www.park-appartement.nl)  of de Oosterplas? Of klinkt een verblijf in het buitengebied aantrekkelijker? Ik weet de nodige fijne verblijfsadressen om jou alle randvoorwaarden te bieden voor een ontspannen retraite! 

 

 De kosten van een Natuurretraite zijn afhankelijk van de accommodatie, het aantal dagen en de invulling van het programma.  Hier onder als voorbeeld 2 opties:

 

Bossche Natuurretraite:  2  nachten (max. 2 personen, vrijdag-zondag) in een luxe appartement op een rustige plek in het mooie centrum van 's-Hertogenbosch + 2 uur coaching in een prachtig nabijgelegen natuurgebied kost430 euro.

 

Zuiderpark Natuurretraite: een midweek (max. 2 personen) in een luxe appartement aan de rand van het Zuiderpark nabij centrum 's-Hertogenbosch + 4 uur coaching in een prachtig nabijgelegen natuurgebied kost 790 euro.

 

Interesse? Neem dan contact met mij op en dan stellen we een bij jouw wensen passende retraite samen!