~ Een Natuurretraite is aandacht voor jezelf en tot rust komen ~

 

Zin om er even helemaal tussenuit te gaan? Behoefte aan rust, inspiratie, energie, opfrissen van je relatie? Dan is een Natuurretraite echt iets voor jou!  

 

Een Natuurretraite biedt jou een bijzonder fijne combinatie van tijd, stilte, ruimte, vertraging, warmte, ontspanning, natuur én persoonlijke aandacht. Je trek je voor een bepaalde tijd terug om tot rust te komen en met volledige aandacht bij jezelf te zijn. Er is alle ruimte om te voelen wat voor jou wezenlijk belangrijk is om vervolgens met de nodige inzichten en gevoel van richting weer terug te gaan naar je dagelijkse leven.

 

Tijdens deze retraite neem ik je graag mee naar buiten, naar een mooi natuurgebied om je letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen en je te ondersteunen de gewenste verdieping aan te brengen. Hoe? Coaching, wandelen, hardlopen, meditatie, mindfulness, bewustwording, ademhalen, dippen in natuurwater behoren tot de opties. We stemmen van te voren samen af waar je behoefte aan hebt . Een natuurretraite kan alleen of samen en een ochtend, dag of langer zijn.  Mocht je een meerdaagse Natuurretraite willen doen, dan kan ik hierin met je meedenken. 

 

 De kosten van een Natuurretraite zijn afhankelijk van de  invulling van het programma.  Hier onder als voorbeeld 2 opties met verblijf:

 

Bossche Natuurretraite:  2  nachten (max. 2 personen, vrijdag-zondag) in een luxe appartement op een rustige plek in het mooie centrum van 's-Hertogenbosch + 2 uur coaching in een prachtig nabijgelegen natuurgebied kost430 euro. De eigenaresse van Loft73 (www.loft73.nl) ken ik persoonlijk en zij zal er alles aan doen om jou/jullie een heel relaxt verblijf te laten hebben. Mocht je niet zelf willen koken, dan heeft zij de beste tips op loopafstand.

 

Zuiderpark Natuurretraite: een midweek (max. 2 personen) in een luxe appartement aan de rand van het Zuiderpark net buiten het centrum van 's-Hertogenbosch + 4 uur coaching in een prachtig nabijgelegen natuurgebied kost 790 euro. De eigenaresse  (www.park-appartement.nl) zal je warm ontvangen en weet je van alles te vertellen over het mooie 's-Hertogenbosch.

 

Klinkt een verblijf in het buitengebied van Boxtel aantrekkelijker? Ik weet een aantal fijne adressen om jou alle randvoorwaarden te bieden voor een ontspannen Natuurretraite! 

 

Interesse? Neem dan contact met mij op en dan stellen we een bij jouw wensen passende retraite samen!