"Ik was zelf vast ‘vastgelopen’ met het rennen. Dankzij Anneke heb ik weer anders leren hardlopen en de focus kunnen leggen op minder prestatiegericht lopen en meer te genieten van het moment. Lekker in de natuur en bewust er van zijn. Nog steeds heb ik veel baat bij de ademhalingstechnieken die ze me heeft geleerd. "

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een bijzondere groepservaring? Bewust bewegen is een heerlijke mix van diverse ervaringsoefeningen (lopen, rennen, trappen, stoten, spelen, natuurbeleving). Kortom alles wat er voor nodig is om te ontspannen, tot rust te komen en weer energie op te doen. Van denken naar voelen/ervaren/beleven gaan. Het buiten in de natuur zijn is ondersteunend in het denken los te laten en het voelen toe te laten. Een mooie activiteit om als groep te doen, aangezien iedereen vanuit zijn/haar mogelijkheden en behoefte kan mee doen!

 

Een beweegsessie kun je organiseren voor een groep collega's, vrienden, familieleden. Tijdens zo'n sessie kun je elkaar beter/anders leren kennen, ondersteunen, uitdagen, helpen, vertrouwen, positief benaderen, waarderen. Samen kijken we naar wat de bedoeling en behoefte is en hoe we dit vorm kunnen geven. Zin om samen mee naar buiten te gaan, om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen? We kunnen locatie afstemmen op jullie wensen. Ik sluit graag op maat aan! 

 


 

 

Kom je liever individueel in bewegen? Ik neem je graag mee naar buiten voor een losse Bewust Bewegen sessie!

 

 Interesse? Vragen? Aanmelden? Ik hoor het graag!