Bij Otter Natuurcoaching kun je verschillende kanten op en is het altijd mogelijk om een op maat gemaakt programma  samen te stellen!

 

Heb je vooral behoefte aan fysiek in beweging komen? Dan is het programma Lekker uitproberen en opfrissen of Mindful hardlopen/wandelen mogelijk iets voor jou. Lekker ontspannen bewegen met aandacht voor je ademhaling en wat goed voelt voor jou om vervolgens met rust en energie naar huis te gaan!

 

Heb je vooral behoefte aan mentaal in beweging komen en meer verdieping? Ervaar je op dit moment (veel) stress in je leven (op gebied van school/loopbaan, gezin/familie, relaties), ben je moe, uit balans, heb je last van lichamelijke klachten? Heb je behoefte aan met jezelf aan de slag te gaan, maar weet je nog niet precies hoe? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor Individuele coaching of wie weet is Dippen in Natuurwater, een IJsbadervaring of een Natuurretraite precies waar je behoefte aan hebt. Ik neem je graag mee naar buiten voor de nodige rust en ruimte en om je te ondersteunen (hardnekkige) patronen te doorbreken, zodat leven (weer) echt gaat voelen als leven. Dat je volop kunt genieten van het hier en nu.  We kunnen een kennismakingswandeling of een telefonische intake plannen om te bekijken waarmee ik bij jou kan aansluiten. De eerst volgende stap in het hier en nu is om contact met mij te maken!