Hieronder vind je ervaringen van anderen en kun je eigen ervaringen delen

Commentaren: 29
 • #29

  Lotte (woensdag, 12 juni 2024 13:53)

  Ik heb een heerlijke (eerste) ijsbadervaring gehad bij Anneke. Het was een fijne ervaring omdat Anneke zo goed afstemt en rust en vertrouwen uitstraalt. En het was heerlijk en bijzonder om mezelf onder te dompelen in het ijskoude water, de kou aan mijn lijf te voelen en me er aan over te geven. Het geeft een fris gevoel in mijn hoofd.

 • #28

  Linda (donderdag, 20 oktober 2022 12:00)

  Ik heb hele prettige gesprekken gevoerd met Anneke maar vooral: ze heeft me geholpen om met mijn hele lijf een besluit te nemen en niet in mijn hoofd te blijven. De elementen van de natuur helpen hier ontzettend goed bij waardoor ik echt volledig vertrouwen heb gekregen in de weg voorwaarts!

 • #27

  Marja (vrijdag, 14 oktober 2022)

  Vorige jaar met ons bedrijfje een dag met Anneke mogen ervaren wat natuurcoaching inhoud en aan het einde van de dag was er de ijsdip. Mijzelf toen voorgenomen om vaker in de natuur te gaan zwemmen.
  Vanaf het voorjaar toen het water 16 graden was, mijn eerste mini dipje gedaan. 2 minuten; brrr wat koud. Vervolgens iedere week gaan zwemmen, met een maatje, 1 km in natuurwater. En nu vandaag, het water is net geen 15 graden. Het zwemmaatje is gestopt. Daar zwem ik, alleen, tussen de fuutjes, meerkoetjes en een waterig zonnetje. Stralend, intens genieten en ik voel me levendig en goed. Op naar de herfst en deze herfst lig ik iedere week even in het water. Dank je wel Anneke!!
  Dus voor een ieder die denkt; zal ik het proberen? Zeker doen, ga met Anneke die eerste dip maken.

 • #26

  Marjolein (vrijdag, 10 juni 2022 15:39)

  Hoi Anneke! Een paar maanden geleden hadden we weer een wandeling en ik wilde nog even een update geven. Er zijn toen wat dingen besproken en die zijn een beetje gaan bezinken, en ik merk wel dat het echt fijn was om te praten. Ik heb nu eerlijk tegen een vriendin gezegd dat ik me onzeker voel in onze vriendschap en daar reageerde ze heel goed op, en voel me sowieso iets meer mezelf in relaties met anderen en waardeer ze daardoor ook meer.

 • #25

  Anne (zondag, 06 maart 2022 16:30)

  Vanmorgen samen met Anneke mn 1e dip in natuurwater gedaan en dat werd heel mooi begeleid; niets moet...alles mag...ook omdraaien als je het niet wilt, maar blijf bij jezelf voelen. Niet vanuit je hoofd kijken analyseren wat er gebeurd, maar voelen. En wat was het fijn! Zo n bijzondere ervaring dat mn lichaam dit gewoon kan; voelen hoe alles anders gaat stromen; het leven in je voelen bewegen. En op de 1 of andere manier kwamen er heel veel endorfinen vrij oid want ik werd er heel blij van....dat ik het leven zo mocht voelen stromen in mij....dank je Anneke..ik ga morgen weer maar dan in Nijmegen

 • #24

  Anni (zondag, 30 januari 2022 19:32)

  Anneke heeft mij twee keer begeleid in het ‘dippen in natuurwater’. Ze nam de tijd, luisterde en stelde op de juiste momenten rake vragen . Ik voelde gelijk ruimte om een open gesprek te voeren. Anneke is niet sturend en laat je je eigen proces aangaan. Niets moet, alles is ok. Dat was erg fijn en reden om een tweede keer samen het water in te gaan. Een hele fijne ervaring! Wil dit zeker vaker doen.

 • #23

  Marijke (donderdag, 27 januari 2022 10:43)

  "The Recharge Station was een heerlijke dag met een fijne, ongedwongen sfeer. De locatie midden in de natuur is fantastisch gekozen. Je bent er even helemaal uit - en dat op steenworp afstand van Vught en Den Bosch."

 • #22

  Trudi (dinsdag, 21 december 2021 15:45)

  Onderweg naar de Zuiderplas kom ik de mooiste plaatjes tegen en dan mogen we ook nog het koude water (5,6 graden�) in. Magisch!
  Ook als je een heerlijk leven hebt is het fijn om met regelmaat bij jezelf een moment van bewust voelen te hebben. Het brengt vertrouwen in de keuzes die je maakt en geeft je ook de ruimte om veranderingen aan te brengen in je leven wanneer je daar om welke reden dan ook aan toe bent..
  Ik heb Anneke's tekst gekopieerd want ik herken me daar zo volledig in. Dank je Anneke x echt heel fijn en vertrouwd en je geeft me hrt vertrouwen dat ik het zelf ook kan. Wat waar is :-)

 • #21

  Jose (woensdag, 04 augustus 2021 18:30)

  Het was een onverwacht aparte ervaring . Ik ben het open en niet wetende wat het zou zijn aangegaan . Heel goed en fijn om mee te maken . Er kwam veel los qua emotie en dat verbaasde me . Achteraf besefte ik me dat ik de kou helemaal niet meer voelde . En was helemaal ontspannen toen ik uit het bad kwam . Ik kan het iedereen aanraden. Zeker doen !

 • #20

  Karin (donderdag, 17 juni 2021 08:38)

  Superfijne natuurwandelcoaching !

  Wandelen in het mooie Gruyterbosje met Anneke gaf mij letterlijk en figuurlijk veel ruimte voor reflectie en bezinning. Anneke werkt professioneel en intuitief, een combinatie die mij veel inzichten heeft gegeven EN mij met ruimte voor mijn persoonlijke proces ook in beweging heeft gebracht.

  Ik heb ook een vroege ochtendsessie met Anneke "gedipt" op een prachtig plekje aan de Zuiderplas. Een geweldige ervaring die mij een superboost aan energie en vooral vertrouwen gaf. Wow, wat voelde ik mij sterk en krachtig in het ijskoude water!

  Ik ben erg blij dat ik met Anneke mijn persoonlijk groeiproces heb mogen doorlopen, Anneke heel erg bedankt!

 • #19

  Trudi van Laake (dinsdag, 08 juni 2021 11:04)

  Met Anneke heb ik twee dippen in de Zuiderplas gedaan. Mooi om te ervaren hoe confronterend het koude water is en hoe Anneke die ervaring begeleidt. Haar nabijheid geeft alle ruimte om anders te voelen, te kijken en daardoor te leren.
  Fijn om te mogen aansluiten bij de dip- groep!

 • #18

  Hans van der Putten (woensdag, 28 april 2021 19:06)

  Via een vriend zag ik een foto op facebook dat hij onder begeleiding was wezen dippen. 'Dat wil ik ook' was het eerste wat ik dacht! Een paar dagen later was het zover en deed ik onder begeleiding van Anneke mijn eerste dip. Wat een fantastische ervaring! Anneke neemt je 1 op 1 mee, stelt je op je gemak en vertelt je vooraf wat er gaat gebeuren. Voor je het weet zit je volledig in het koude natuurwater wat dan helemaal niet koud aanvoelt. Ik heb al ervaring met koud douchen in de ochtend maar dit is echt een heel andere ervaring. Al je zintuigen worden geprikkeld. Ik kan het iedereen aanraden en ga dit zeker vaker doen!

 • #17

  Ralph van Nijnatten (maandag, 19 april 2021 12:11)

  Ik heb onder begeleiding van Anneke het 'dippen' in natuurwater mogen ontdekken en trotseren.
  Alleen had ik dit zeker niet gekund !
  Het is een werkelijk geweldige ervaring om het vermogen van je geest en lijf te (her)ontdekken die ik iedereen zou aanraden !

 • #16

  Daan Bomhoff (dinsdag, 02 maart 2021 16:57)

  Ik heb bij Anneke individuele coaching gehad. Ik ben vooral naar Anneke gegaan omdat het concept van Natuurcoaching mij erg aansprak. Niet op een stoffig kantoor zitten, maar naar buiten. Ben uitermate blij geweest met mijn keuze. De buitenlucht geeft ontspanning en frisheid. Daardoor was ik in staat om tot rust de komen en tijdens mijn gesprekken met Anneke los te komen.

  Daarnaast is Anneke een prettige coach. Ze is erg vriendelijk, luistert goed, vat samen en probeert samen tot de kern te komen. Ze gebruikt daar soms technieken voor die de omgeving gebruiken. Ze is geen schrijver en zal geen uitgebreide aantekeningen maken. Daardoor zul je soms wat dingen moeten herhalen. Ik heb dit niet als storend ervaren. De kern vergeet ze niet.

  Ik beveel Anneke echt aan. Zal in de toekomst nog vaker van haar diensten gebruik maken.

 • #15

  Judith (maandag, 13 juli 2020 12:33)

  Afgelopen winter heb ik een mindful run clinic gevolgd bij Anneke. Ik was zelf vast ‘vastgelopen’ met het rennen. Dankzij Anneke heb ik weer anders leren hardlopen en de focus kunnen leggen op minder
  prestatiegericht lopen en meer te genieten van het moment. Lekker in de natuur en bewust er van zijn. Nog steeds heb ik veel baat bij de ademhalingstechnieken die ze me heeft geleerd. Anneke zet hem
  op, je bent een inspiratievolle coach!

 • #14

  Judith (maandag, 29 juni 2020 13:54)

  Afgelopen winter heb ik de mindful run cursus gevolgd bij Anneke. Ik heb deze cursus als heel waardevol ervaren, waarbij ik Anneke als een prettige en professionele coach heb leren kennen. Zij weet goed af te stemmen op de groep (met de nodige humor) en voelt aan wat jij nodig hebt om met plezier en mindful te gaan hardlopen. Het presteren, wat ik vaak voelde bij het hardlopen, heb ik achter me kunnen laten en geniet nu van wat er is. Zeker een aanrader als jij ook het hardlopen in jouw leven wilt integreren.

 • #13

  Mike (maandag, 15 juni 2020 14:13)

  Ik heb met Anneke en enkele andere cursisten deelgenomen aan Mindful Run. Het was erg leuk en fijn om in een kleine groep het hardlopen anders te ervaren en niet te letten op tijden en pr’s. Het inzicht en aandacht om van de omgeving te genieten tijdens het hardlopen, is een hele mooie ervaring die ik iedereen kan aanraden.
  Anneke is een fijne docent/coach die de groep goed aanvoelt en voldoende ruimte geeft aan de groep. Voor mij was dit dé stap om meer te gaan hardlopen en onderdeel te maken van het dagelijks leven. Maar dan wel in de natuur!

 • #12

  Apolline (maandag, 16 maart 2020 15:13)

  Anneke heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar wat meer bij mij past en wat goed voelt. Op werk- en persoonlijk gebied. Ik vond de natuurcoaching heel prettig en bijzonder. Het lopen door het bos, in de natuur, is een mooi middel om nog meer te aarden en tot inzichten te komen. Anneke heeft mij weer dichter bij mijn gevoel gebracht, wat hele mooie dingen opleverde. Ik vind Anneke een heel goede coach. Zij probeert echt zo goed mogelijk aan te sluiten bij je behoeften en situatie. Anneke, heel erg bedankt voor jouw fijn begeleiding!

 • #11

  Marjolein (woensdag, 20 februari 2019 12:44)

  Afgelopen jaar heb ik 8 individuele sessies wandelcoaching met Anneke gehad. Juist door de natuur in te gaan en te wandelen in plaats van stil te zitten in een stoel, kwam er veel meer ruimte in mijn hoofd om dingen op een rijtje te zetten. Ik zat vast in mijn hoofd, met mijn werk en wat ik wilde in het leven, en door de sessies met Anneke heb ik geleerd om veel meer naar mezelf en mijn gevoel te luisteren, iets waarvan ik het effect nog steeds merk. Ik was eerst bang dat natuurcoaching misschien wat zweverig zou zijn, maar dat was het absoluut niet. Ik vond het juist een duidelijke methode waardoor alles helderder werd. Anneke, bedankt!

 • #10

  Ria Leunk (maandag, 28 januari 2019 10:23)

  Op 22 januari hebben we met ons team gewandeld onder leiding van Anneke. Verbinding was een thema maar vooral ook doen wat goed voelt en niets moeten. Het was bijzonder, zeker vanwege de sneeuwval op die dag. Anneke noemde dat een cadeautje en na afloop ;) vonden wij dat ook! Door de kou heeft Anneke het programma wel iets aangepast maar het was voor mij in elk geval een mooie ervaring. Ik heb geoefend met mijn lijf serieus nemen en dus niet doen wat de anderen doen maar doen wat goed voelde. Bedankt Anneke

 • #9

  Lianne van Diepen (zondag, 21 oktober 2018 12:28)

  Wij hebben Anneke gevraagd om mee te denken in het programma voor ons jaarlijks teamuitje.
  Anneke heeft een gevarieerd programma in elkaar gezet, met als thema "hoe omgaan met stress". De combinatie van voelen en beleven viel bij het team in de smaak. Bedankt voor de ontspannen activiteit Anneke!

 • #8

  Annewil (zaterdag, 06 oktober 2018 16:18)

  Ik ben de afgelopen maanden gecoacht door Anneke en ik vond het een fantastische ervaring. Ze is kundig en betrouwbaar en legt feilloos de vinger op de zere plek. wat mij de handvatten gaf om de antwoorden te vinden die ik nodig had. Nogmaals heel erg bedankt, Anneke!

 • #7

  Naomi (vrijdag, 21 juli 2017 09:52)


  Vorige maand hebben wij een teamdag gehad en daarin heeft Anneke opdrachten vanuit haar natuurcoaching terug laten komen. We zijn begonnen met een wandeling. Op de helft van de wandeling moesten we, met een ruimte van 30 sec ertussen, achter elkaar lopen in stilte. Dit was een bijzondere ervaring, ondanks dat je met een grote groep bent word je op dat moment heel bewust van jezelf en je omgeving.
  Na de wandeling hebben we in groepjes de volgende opdracht gedaan, zoek een voorwerp in de natuur die kenmerkend is voor jou en leg dit uit. Dit was een goede opdracht om je teamgenoten beter te leren kennen.

  Al met al een hele ontspannen en leuke dag gehad dankzij Anneke.

 • #6

  Marieke (maandag, 03 juli 2017 16:14)

  Ik zat in de knoop met mijn werk, ik wilde de volgende stap zetten maar wist niet precies hoe. De wandeling met Anneke maakte meer in mij los dan ik vooraf had verwacht. Ik maakte een klein kunstwerkje van bladeren en ik moest mijn werk daarin visualiseren. Dat was zeer effectief! Daardoor kon ik de vinger op de pijnlijke plek leggen! Het heeft mij geholpen met meer inzicht te krijgen in waar ik heen wil met mijn werk!

 • #5

  Carlo (donderdag, 29 juni 2017 12:19)

  Afgelopen week een onvergetelijke ervaring opgedaan onder leiding van Annneke. Beleven en voelen in de natuur , erg fijn!

 • #4

  Jeroen Leeverink (woensdag, 28 juni 2017 21:21)

  Twee weken geleden heb ik een natuurwandeling gemaakt met Anneke en een groep collega's. Vooral het laatste gedeelte van de wandeling was voor mij een rustgevende en bijzondere ervaring. Om de beurt liepen wij over een oud, klein en met droog gras begroeid dijkje. Anneke vroeg ons de wandeling los van elkaar, in alle eenzaamheid en stilte te maken. Voor wie behoefte had aan contact met de aarde mocht zijn schoenen uittrekken en de wandeling op blote voeten maken. Ik hoefde niet lang na te denken. Ik wilde contact. Contact met de aarde en misschien daarmee ook met mezelf. In stilte ben ik begonnen aan de korte wandeling. Hooguit 5 minuten duurde deze stille tocht onder de beschutting van kleine, kronkelige bomen. De brandende zon bleef ver bij mij vandaan. Mijn blote voeten moesten wennen aan de ondergrond. Stug, stiekem even pijnlijk maar ik loop door. Steeds meer maak ik contact met de aarde en voel ik daadwerkelijk waar ik op loop. Verschillende structuren glijden langs de onderkant van mijn voeten. Ik zet mijn voeten soms bewust neer. Andere momenten spring ik van plek naar plek. Ik dans. Het einde van het pad is in zicht. Ik wil door maar dan het ASFALT en kleine venijnige steentjes. Ik trek mijn schoenen aan. Mijn voeten tintelen nog lang na. Ik leef. Dank Anneke voor de fijne woorden en deze mooie ervaring.

 • #3

  Leonie (woensdag, 28 juni 2017 20:01)

  Via mijn werk kennisgemaakt met natuurcoaching. Anneke begeleidde ons team tijdens een korte wandeling en deed dit op een hele fijne open manier. Ze liet ons zien hoe de natuur een spiegel kan zijn en nieuwe perspectieven biedt. Ook maakten we een stiltewandeling. Ik vond het fijn om te ervaren wat stilte kan doen. De geuren, de geluiden en het geritsel onder mijn voeten... het maakte mij rustig en tevreden. Ik ga dit zeker vaker doen!

 • #2

  Marjolein (woensdag, 28 juni 2017 12:09)

  Ik heb een wandeling van een uur met Anneke gemaakt en dat is me erg goed bevallen. Ze kan goed luisteren, maar ze laat je ook af en toe stilstaan en stil zijn. Het is prettig om wandelend te praten en de natuur geeft genoeg aanknopingspunten voor reflectie. De opdracht die ik van haar kreeg, bracht me inzichten die ik niet verwacht had. Ik heb na de wandeling nog lange tijd teruggedacht aan die opdracht en het inzicht. Het hielp me om dingen concreet anders aan te pakken.

 • #1

  Femke (woensdag, 28 juni 2017 12:03)

  Wandelen op blote voeten....hoe simpel is het....en toch heb ik het nog nooit eerder gedaan. Zo fijn om onder de rustige en betrokken begeleiding van Anneke het voor een eerste keer te ervaren. Het is loslaten van gedachtes en ergens ook een uitdaging. Fijn om te voelen wat het met me doet, ik ben zeer ontspannen naar huis gegaan!