"Ik was zelf vast ‘vastgelopen’ met het rennen. Dankzij Anneke heb ik weer anders leren hardlopen en de focus kunnen leggen op minder prestatiegericht lopen en meer te genieten van het moment. Lekker in de natuur en bewust er van zijn. Nog steeds heb ik veel baat bij de ademhalingstechnieken die ze me heeft geleerd. "

 

 

 

 

Bewust bewegen is een heerlijke mix van diverse ervaringsoefeningen (wandelen, hardlopen, ademhalen, mindfulness, trappen, stoten, spelen, natuurbeleving). Kortom alles wat er voor nodig is om te ontspannen, tot rust te komen, inzichten te ontvangen en weer energie op te doen. Een mooie en rustgevende manier om met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Van denken naar het voelen gaan. Het buiten in de natuur zijn is ondersteunend aan het denken los te laten en het voelen toe te laten.  Zin om mee naar buiten te gaan, om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen? 

 

We kunnen inhoud en locatie afstemmen op jouw wensen. Een losse Bewust bewegen sessie is minimaal 1,5 uur met een een uurtarief van 85 euro. Interesse? Vragen? Aanmelden? Ik hoor het graag!