"Ik heb onder begeleiding van Anneke het 'dippen' in natuurwater mogen ontdekken en trotseren. Alleen had ik dit zeker niet gekund!
Het is werkelijk een geweldige ervaring om het vermogen van je geest en lijf te (her)ontdekken die ik iedereen zou aanraden!"

 

 

Ervaar je stress in je leven, ben je niet blij met je lichaam, ben je futloos, heb je depressieve gevoelens, kom je niet verder met sporten, heeft je zelfvertrouwen een deuk opgelopen, wil je patronen doorbreken of wil je simpelweg graag investeren in een gezonder en natuurlijk leven? Neem dan contact met mij op voor jouw eerste dip!

 

Dippen in Natuurwater bij Otter Natuurcoaching is ervaren hoe je hoofd en je lichaam samen kunnen werken met behulp van de ademhaling. Het is voelen wat de kracht van jouw lichaam is en dat het tot zoveel meer in staat is dan je hoofd kan bevatten. Het is de meest pure en effectieve vorm van zelfzorg. Het is voelen wat er in het hier en nu te voelen is (stress), bewustwording van gedachtes en vervolgens met behulp van je ademhaling van stress naar ontspanning. Wanneer je meer ervaren bent komt er volop genieten en geluk voelen bij. Klinkt het zweverig? Snap ik, maar laat die gedachte je niet weerhouden! Is het uit je comfortzone? Zeker weten!

 

We gaan vanuit rust en vertrouwen het water in. Het water is koud waardoor je een  natuurlijke stressreactie zult krijgen en vervolgens ben jij in staat om je ademhaling zo te sturen om in die kou te ontspannen. Je voelt dat het koud is, merkt alle prikkels en sensaties op en wat het lichamelijk en geestelijk met je doet én je voelt ook dat jij dit kan. Dat geeft een enorm fijne energie in je lichaam!

 

Het dippen in natuurwater brengt, naast de vele lichamelijke gezondheidsvoordelen, een ongekende rust in je hoofd. Het dippen geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken, doordat je zo in verbinding komt met jezelf. Ik begeleid je graag 1-op-1, zodat  jij je volledig kan focussen op jezelf en wat jij nodig hebt. Daarnaast kan ik met mijn volledige aandacht bij jou zijn en aansluiten daar waar dat fijn is. We bereiden de dip ontspannen samen voor en kijken naar welke intentie jij hebt voor het dippen. Waar heb je behoefte aan, waar sta jij in het hier en nu en hoe kan ik daar in de ondersteuning zoveel mogelijk bij aansluiten? Er is achteraf de tijd om naar behoefte te reflecteren op je ervaring. De sessie is minimaal een uur met een uurtarief van 85 euro. Het is mogelijk om meer tijd te nemen voor en achteraf voor verdere verdieping en inzichtenHet Dippen in Natuurwater gaat een verrijking zijn voor je leven!

 

Wanneer het natuurwater boven de 15-20 graden stijgt kan er ook gekozen worden voor een IJsbadervaring