Natuurcoach meets Iceman is een fantastisch mooie samenwerking  die op een hele natuurlijke wijze is ontstaan. Best of both worlds komt samen tijdens de Break Through Day.

 

De Break Through Day is een dag van verbinding, creatie en natuurlijk ook uit je comfortzone gaan. Dit alles om jou te ondersteunen patronen te doorbreken die jou niet langer dienen, zodat jij keuzes kunt gaan maken voor groei en ontwikkeling, voor het gaan leven van jouw leven.

 

Ben jij in het hier en nu aan het overleven? Ben je moe? Voel je onrust? Heb je lichamelijke klachten? Zit je al een lange tijd vast in je hoofd? Ben je klaar met je eigen gedrag? Verlang je naar weer in contact komen met jezelf? Behoefte aan zijn in de natuur? Zou je graag patronen doorbreken, maar weet je niet hoe? Altijd al een keer in het koude water willen stappen en daarbij de kracht van je lichaam, geest en ademhaling ervaren? Wens je je eigen saboteurs te ontmaskeren om zo bewuste keuzes te gaan maken vanuit dat wat goed voelt?

 Kom dan naar deze mooie, inspirerende en grensverleggende dag! Waarna je met nieuwe energie, inzichten en tools naar huis gaat en je vanuit rust, focus en vertrouwen in jezelf verdere stappen kunt gaan zetten op gebied van zelfzorg, bewustwording en groei, met de intentie om jouw leven te gaan leven in alle vrijheid.

 

We komen samen op een rustgevende en prachtige plek middenin de natuur nabij ‘s-Hertogenbosch. Het is een geheel verzorgde dag met zijn in de natuur, een overheerlijke vegetarische lunch en een ijsbad (zie filmpje hieronder als voorbeeld) om zo het doorbreken van patronen liefdevol en krachtig te ondersteunen. Er is een sfeer waarin jij helemaal tot jezelf kan komen en waarin wij jou met veel rust, fijne energie en betrokkenheid zullen begeleiden gedurende deze dag. 

Wanneer je na deze dag behoefte hebt aan meer ondersteuning in jouw proces van bewustwording bieden we je graag de mogelijkheid om verder kennis te maken met Anneke en Natuurcoaching tijdens een mooie wandeling of met Edwin en Energetische stoelmassage tijdens een fijne sessie. Je kunt op deze website  en op de websites van www.energy-of-life.coach en www.lets-grow.nl/ice_man_ed terecht voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Het is verder mogelijk om na deze dag opgenomen te worden in de groep The Dare Dippers. Dit is een hele fijne groep mensen die regelmatig met elkaar gaat dippen/zwemmen in het koude natuurwater.

 

De Break Through Day start om 9:00 en duurt tot uiterlijk 17:00. Kosten zijn 245 euro, inclusief bovenstaande aanbod ter ondersteuning na deze dag. Heb je persoonlijke (eet)wensen? We houden hier graag zoveel mogelijk rekening mee. We sluiten graag op maat aan!

 

Enthousiast? Nieuwsgierig? Voor vragen kun je rechtstreeks contact met mij opnemen via 06-46212959 of via de mail