Hieronder vind je ervaringen van anderen en kun je eigen ervaringen delen

Commentaren: 11
  • #11

    Marjolein (woensdag, 20 februari 2019 12:44)

    Afgelopen jaar heb ik 8 individuele sessies wandelcoaching met Anneke gehad. Juist door de natuur in te gaan en te wandelen in plaats van stil te zitten in een stoel, kwam er veel meer ruimte in mijn hoofd om dingen op een rijtje te zetten. Ik zat vast in mijn hoofd, met mijn werk en wat ik wilde in het leven, en door de sessies met Anneke heb ik geleerd om veel meer naar mezelf en mijn gevoel te luisteren, iets waarvan ik het effect nog steeds merk. Ik was eerst bang dat natuurcoaching misschien wat zweverig zou zijn, maar dat was het absoluut niet. Ik vond het juist een duidelijke methode waardoor alles helderder werd. Anneke, bedankt!

  • #10

    Ria Leunk (maandag, 28 januari 2019 10:23)

    Op 22 januari hebben we met ons team gewandeld onder leiding van Anneke. Verbinding was een thema maar vooral ook doen wat goed voelt en niets moeten. Het was bijzonder, zeker vanwege de sneeuwval op die dag. Anneke noemde dat een cadeautje en na afloop ;) vonden wij dat ook! Door de kou heeft Anneke het programma wel iets aangepast maar het was voor mij in elk geval een mooie ervaring. Ik heb geoefend met mijn lijf serieus nemen en dus niet doen wat de anderen doen maar doen wat goed voelde. Bedankt Anneke

  • #9

    Lianne van Diepen (zondag, 21 oktober 2018 12:28)

    Wij hebben Anneke gevraagd om mee te denken in het programma voor ons jaarlijks teamuitje.
    Anneke heeft een gevarieerd programma in elkaar gezet, met als thema "hoe omgaan met stress". De combinatie van voelen en beleven viel bij het team in de smaak. Bedankt voor de ontspannen activiteit Anneke!

  • #8

    Annewil (zaterdag, 06 oktober 2018 16:18)

    Ik ben de afgelopen maanden gecoacht door Anneke en ik vond het een fantastische ervaring. Ze is kundig en betrouwbaar en legt feilloos de vinger op de zere plek. wat mij de handvatten gaf om de antwoorden te vinden die ik nodig had. Nogmaals heel erg bedankt, Anneke!

  • #7

    Naomi (vrijdag, 21 juli 2017 09:52)


    Vorige maand hebben wij een teamdag gehad en daarin heeft Anneke opdrachten vanuit haar natuurcoaching terug laten komen. We zijn begonnen met een wandeling. Op de helft van de wandeling moesten we, met een ruimte van 30 sec ertussen, achter elkaar lopen in stilte. Dit was een bijzondere ervaring, ondanks dat je met een grote groep bent word je op dat moment heel bewust van jezelf en je omgeving.
    Na de wandeling hebben we in groepjes de volgende opdracht gedaan, zoek een voorwerp in de natuur die kenmerkend is voor jou en leg dit uit. Dit was een goede opdracht om je teamgenoten beter te leren kennen.

    Al met al een hele ontspannen en leuke dag gehad dankzij Anneke.

  • #6

    Marieke (maandag, 03 juli 2017 16:14)

    Ik zat in de knoop met mijn werk, ik wilde de volgende stap zetten maar wist niet precies hoe. De wandeling met Anneke maakte meer in mij los dan ik vooraf had verwacht. Ik maakte een klein kunstwerkje van bladeren en ik moest mijn werk daarin visualiseren. Dat was zeer effectief! Daardoor kon ik de vinger op de pijnlijke plek leggen! Het heeft mij geholpen met meer inzicht te krijgen in waar ik heen wil met mijn werk!

  • #5

    Carlo (donderdag, 29 juni 2017 12:19)

    Afgelopen week een onvergetelijke ervaring opgedaan onder leiding van Annneke. Beleven en voelen in de natuur , erg fijn!

  • #4

    Jeroen Leeverink (woensdag, 28 juni 2017 21:21)

    Twee weken geleden heb ik een natuurwandeling gemaakt met Anneke en een groep collega's. Vooral het laatste gedeelte van de wandeling was voor mij een rustgevende en bijzondere ervaring. Om de beurt liepen wij over een oud, klein en met droog gras begroeid dijkje. Anneke vroeg ons de wandeling los van elkaar, in alle eenzaamheid en stilte te maken. Voor wie behoefte had aan contact met de aarde mocht zijn schoenen uittrekken en de wandeling op blote voeten maken. Ik hoefde niet lang na te denken. Ik wilde contact. Contact met de aarde en misschien daarmee ook met mezelf. In stilte ben ik begonnen aan de korte wandeling. Hooguit 5 minuten duurde deze stille tocht onder de beschutting van kleine, kronkelige bomen. De brandende zon bleef ver bij mij vandaan. Mijn blote voeten moesten wennen aan de ondergrond. Stug, stiekem even pijnlijk maar ik loop door. Steeds meer maak ik contact met de aarde en voel ik daadwerkelijk waar ik op loop. Verschillende structuren glijden langs de onderkant van mijn voeten. Ik zet mijn voeten soms bewust neer. Andere momenten spring ik van plek naar plek. Ik dans. Het einde van het pad is in zicht. Ik wil door maar dan het ASFALT en kleine venijnige steentjes. Ik trek mijn schoenen aan. Mijn voeten tintelen nog lang na. Ik leef. Dank Anneke voor de fijne woorden en deze mooie ervaring.

  • #3

    Leonie (woensdag, 28 juni 2017 20:01)

    Via mijn werk kennisgemaakt met natuurcoaching. Anneke begeleidde ons team tijdens een korte wandeling en deed dit op een hele fijne open manier. Ze liet ons zien hoe de natuur een spiegel kan zijn en nieuwe perspectieven biedt. Ook maakten we een stiltewandeling. Ik vond het fijn om te ervaren wat stilte kan doen. De geuren, de geluiden en het geritsel onder mijn voeten... het maakte mij rustig en tevreden. Ik ga dit zeker vaker doen!

  • #2

    Marjolein (woensdag, 28 juni 2017 12:09)

    Ik heb een wandeling van een uur met Anneke gemaakt en dat is me erg goed bevallen. Ze kan goed luisteren, maar ze laat je ook af en toe stilstaan en stil zijn. Het is prettig om wandelend te praten en de natuur geeft genoeg aanknopingspunten voor reflectie. De opdracht die ik van haar kreeg, bracht me inzichten die ik niet verwacht had. Ik heb na de wandeling nog lange tijd teruggedacht aan die opdracht en het inzicht. Het hielp me om dingen concreet anders aan te pakken.

  • #1

    Femke (woensdag, 28 juni 2017 12:03)

    Wandelen op blote voeten....hoe simpel is het....en toch heb ik het nog nooit eerder gedaan. Zo fijn om onder de rustige en betrokken begeleiding van Anneke het voor een eerste keer te ervaren. Het is loslaten van gedachtes en ergens ook een uitdaging. Fijn om te voelen wat het met me doet, ik ben zeer ontspannen naar huis gegaan!