"Wat een fantastische ervaring! Anneke neemt je 1 op 1 mee, stelt je op je gemak en vertelt je vooraf wat er gaat gebeuren. Voor je het weet zit je volledig in het koude natuurwater wat dan helemaal niet koud aanvoelt. Ik heb al ervaring met koud douchen in de ochtend, maar dit is echt een heel andere ervaring. Al je zintuigen worden geprikkeld. Ik kan het iedereen aanraden en ga dit zeker vaker doen!"

 

Ervaar je stress in je leven, ben je niet blij met je lichaam, ben je futloos, heb je depressieve gevoelens, kom je niet verder met sporten, heeft je zelfvertrouwen een deuk opgelopen, wil je patronen doorbreken of wil je simpelweg graag investeren in een gezonder en natuurlijk leven? Neem dan contact met mij op voor jouw eerste dip!

 

Dippen in Natuurwater bij Otter Natuurcoaching is ervaren hoe je hoofd en je lichaam samen kunnen werken met behulp van de ademhaling. Het is voelen wat de kracht van jouw lichaam is en dat het tot zoveel meer in staat is dan je hoofd kan bevatten. Voor mij als coach is het dippen de meest pure en effectieve vorm om de verbinding met jezelf aan te gaan en te voelen. Niet praten, niet nadenken, alleen maar ademen en voelen wat er in het hier en nu te voelen is. Klinkt het zweverig? Snap ik, maar laat die gedachte je niet weerhouden! Is het uit je comfortzone? Zeker weten!

 

We gaan vanuit rust en vertrouwen het water in. Het water is koud waardoor je een  natuurlijke stressreactie zult krijgen en vervolgens ben jij in staat om je ademhaling zo te sturen om in die kou te ontspannen. Je voelt dat het koud is, merkt alle prikkels en sensaties op en wat het lichamelijk en geestelijk met je doet én je voelt ook dat jij dit kan. Dat geeft een enorm fijne energie in je lichaam!

 

Het dippen in natuurwater brengt, naast de vele lichamelijke gezondheidsvoordelen, een ongekende rust in je hoofd. Het dippen geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken, doordat je zo in verbinding komt met jezelf. Ik begeleid je graag 1-op-1, zodat  jij je volledig kan focussen op jezelf en wat jij nodig hebt. Daarnaast kan ik met mijn volledige aandacht bij jou zijn en aansluiten daar waar dat fijn is. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem dan contact met mij op! 

  

"Ik heb onder begeleiding van Anneke het 'dippen' in natuurwater mogen ontdekken en trotseren. Alleen had ik dit zeker niet gekund!
Het is werkelijk een geweldige ervaring om het vermogen van je geest en lijf te (her)ontdekken die ik iedereen zou aanraden!"

 

 

Dip in Natuurwater

45 euro 

 

Je kiest voor een Dip in Natuurwater wanneer je nieuwsgierig bent naar het dippen en je het graag een keer onder persoonlijke begeleiding wilt uitproberen op een mooie, rustgevende en natuurlijke plek. We bereiden de dip ontspannen samen voor en achteraf is er ruim de tijd om naar behoefte na te praten over je ervaring. Is deze ervaring zo mooi en wil je graag verder met dippen bij Otter Natuurcoaching dan kan dat!

 

 

Mooi om het dippen minstens één keer mee te maken in je leven!

Dippen in Natuurwater integreren in je leven

95 euro

 

Wanneer je de wens hebt om het dippen in natuurwater te gaan integreren in je leven dan is het fijn om twee keer onder persoonlijke begeleiding het dippen te ervaren op een mooie, rustgevende en natuurlijke plek. We bereiden de twee dippen ontspannen samen voor en kijken naar welke intentie jij hebt voor het dippen. Waar heb je behoefte aan, waar sta jij in het hier en nu en hoe kan ik daar in de ondersteuning zoveel mogelijk bij aansluiten? Er is achteraf ruim de tijd om naar behoefte te reflecteren op je ervaring.

Twee 1-op-1 begeleide dipervaringen brengen de nodige verdieping om het dippen daarna zelf verder vorm te geven. Na de tweede dip heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij een groep fijne mensen die regelmatig in verschillende samenstellingen, op verschillende dagen, tijden en locaties samen gaan dippen. 

 

Het Dippen in Natuurwater gaat een verrijking zijn voor je leven!